About

Bakgrund och historia


Startades 2008 i Helsingborg med Baran Ücpinar som grundare och VD för företaget. Sedan år 2011 är BARAN REDOVISNINGAB en auktoriserad redovisningsbyrå och medlem i SRF, vilket innebär att vi förbinder oss att följa svensk redovisningsstandard. 2011 öppnades också ett nytt kontor i Malmö. Vi hjälper idag över 200 klienter och dessa är verksamma inom många olika branscher, vilket ger oss mycket breda kunskaper. Vår tillväxt är tack vare det stora förtroendet från våra klienter. I juli 2014 flyttades malmökontoret till Helsingborg där vi har all vår verksamhet idag.


Redovisning på ditt hemspråk!


Vi ser till att din redovisning utförs korrekt och på ett effektivt sätt. Tillsammans kommer vi överens om de rutiner som passar just ditt företags önskemål och behov. På så sätt anpassar vi våra tjänster till dig samt erbjuder dessa på flera olika språk som svenska, turkiska, kurdiska, polska, spanska och engelska. Vi hjälper er till rätt beslut inför nya investeringar och till att ha löpande koll på marknaden. Genom ett bra och nära samarbete ser vi tillsammans till att få ordning på alla papper och rutiner som rör just ditt företag.


Tjänster


REDOVISNING


En väl fungerande ekonomifunktion är avgörande för att ett företag ska överleva på lång sikt. Vi erbjuder kvalificerade redovisningstjänster, företagsekonomisk rådgivning samt skatterådgivning för att maximera chanserna till att ditt företag ska bli så framgångsrikt som möjligt.


VÄRDERINGAR


Vi utför olika sorters företagsvärderingar och analyser beroende på vilket behov av värdering som föreligger det enskilda fallet. Våra kalkyleringsmodeller för dessa analyser har visat sig vara mycket exakta.


FUSIONER


Vi erbjuder professionell rådgivning vid t.ex. fusioner, bolagsombildningar och överlåtelser m.m. Verksamhetsutveckling måste hanteras med gott omdöme och ett sunt förnuft. Det får du av oss.