Services

Hur kan vi hjälpa er ?

REDOVISNING


En väl fungerande ekonomifunktion är avgörande för att ett företag ska överleva på lång sikt. Vi erbjuder kvalificerade redovisningstjänster, företagsekonomisk rådgivning samt skatterådgivning för att maximera chanserna till att ditt företag ska bli så framgångsrikt som möjligt.


Vi ser till att din redovisning utförs korrekt och på ett effektivt sätt. Tillsammans kommer vi överens om de rutiner som passar just ditt företags önskemål och behov.


På så sätt anpassar vi våra tjänster till dig samt erbjuder dessa på flera olika språk som svenska, turkiska, kurdiska, polska, Ryska, litaunska, albanska, serbiska , romanska  och engelska.


Vi hjälper er till rätt beslut inför nya investeringar och till att ha löpande koll på marknaden. Genom ett bra och nära samarbete ser vi tillsammans till att få ordning på alla papper och rutiner som rör just ditt företag.

FUSIONER


Vi erbjuder professionell rådgivning vid t.ex. fusioner, bolagsombildningar och överlåtelser m.m.

VÄRDERINGAR


Vi utför olika sorters företagsvärderingar och analyser beroende på vilket behov av värdering som föreligger det enskilda fallet. Våra kalkyleringsmodeller för dessa analyser har visat sig vara mycket exakta